NASLOVNA
ZA UČENIKE I RODITELJE
ZA NASTAVNIKE
O NAMA
REGISTROVANJE
KONTAKT
Korisni linkovi
korisničko ime:
lozinka:
 
PRETRAGA NASTAVNIKA
» INFO
KAKO FUNKCIONIŠE ?
PRVI ČAS
NAJČEŠĆA PITANJA
REGISTROVANJE

Info za učenike i roditelje

BRŽE DO ZNANJA je vaš internet servis za individualnu pomoć u učenju sa iskusnim nastavnicima kod vas, u vašem okruzenju.

Pronađite preko sajta odgovarajućeg privatnog nastavnika za Vas!

ZAŠTO BAŠ MI?

PRISTUPAČNOST
BRŽE DO ZNANJA je moderno dizajniran, pristupačan sajt koji omogućava lako snalaženje i pretragu. Na izradi i postavljanju sajta radili su profesionalci koji su fokusirani na razvoj, kako u tehničkom tako i u estetskom smislu. Sajt će zahvaljujući tome stalno težiti podizanju nivoa i standarda usluga koje pruža.

POTPUNO BESPLATNO:
Sajt www.brzedoznanja.com Vam pruža mogćnost da razmenujući međusobno poruke, usaglasite vaše želje i potrebe sa nastavnikovim mogućnostima i terminima. Jedino što je OBAVEZNO je  registrovanje.

INDIVIDUALNOST
Svaki učenik je individua, priča za sebe čak i kada je učenje u pitanju . Zato je i neophodno da nastava bude prilagođena njegovom karakteru i ličnosti. Da bi to bilo moguće, BRŽE DO ZNANJA  se bavi isključivo posredovanjem u INDIVIDUALNOJ NASTAVI.

ANALIZA PROBLEMA
Postavlja se pitanje koje probleme u nastavi mogu da reše privatni časovi?
Pošto se nastava odvija kod kuće, nastavnik ima priliku da se potpuno posveti učeniku i stekne kompletnu sliku o tome na koji način učenik funkcioniše, koji mu je sistem rada i na koji način treba postupati sa njim. To iz razloga što mu je omogućeno da o tome diskutuje kako sa samim učenikom tako i sa njegovim roditeljima. Dobra energija i hemija koja se uspostavi između nastavnika i učenika, garantuje visok stepen motivisanosti pri učenju.

IZBOR:
Sajt BRŽE DO ZNANJA Vam omogućava uvid u jedinstvenu bazu profila privatnih nastavnika i priliku da sami odaberete odgovarajućeg nastavnika za Vas ili Vase dete. Koordinatori sajta ne posreduju i ne odlučuju o tome niti nameću svoja rešenja.

Na sajtu je, u okviru profila koji nastavnici sami sastavljaju, omogućeno da oni postave što više informacija koje mogu biti korisne za njihovu selekciju. Takođe omogućavamo i selekciju po kriterijumu grada ili opštine na kojoj određeni nastavnik daje časove.

FLEKSIBILNOST:  
Sajt www.brzedoznanja.com nema radno vreme, naše usluge mogu biti korišcene 7 dana u nedelji, 24 časa dnevno, kad god Vama odgovara. Učenik uvek može da promeni vreme u koje se časovi održavaju, u dogovoru sa nastavnikom.

PERSPEKTIVA
Privatni nastavnik je tu da ukaže učeniku koje krajnje ciljeve njihov zajednički rad može da postigne i u kom pravcu treba da ide, čime se stvara dobra motivacija i podstrek za učenje i napredovanje. Sve se to događa postepeno, u skladu sa učenikovom ličnošcu i sposobnostima.

Nakon svakog časa, nastavnik će Vam poslati kratak izveštaj o tom kako je čas protekao. Na taj način ćete Vi i Vaši roditelji moći da pratite tok Vašeg rada, šta ste postigli i koje još teškoce i problemi predstoje da se prevaziđu.

POVERENJE:
Da bismo Vam omogućili potpunu slobodu izbora privatnog nastavnika koji bi Vam najbolje odgovarao, mi ne možemo uticati na to kojeg privatnog nastavnika ćete odabrati i kontaktirati. Međutim, omogućili smo Vam da, nakon nekoliko održanih časova, pošaljete Vaš komentar i mišljenje o radu sa nastavnikom. Na taj način, učenici i roditelji u nama imaju partnera koji zajedno sa njima radi na tome da promovišemo kvalitet  i kvalitetne nastavnike, kao i da onima koji to nisu, pružimo šansu i motivaciju da budu bolji.

ZAŠTO BRŽE DO ZNANJA A NE PREPORUKA PRIJATELJA?

Sajt BRŽE DO ZNANJA učenicima pruža mogucnost da pošalju komentar o tome kako su protekli časovi sa pojedinačnim nastavnikom i kakvo je bilo njihovo iskustvo. Mi cemo objaviti one komentare koje smatramo relevantnim a svaki poslati komentar će ući u sistem vrednovanja privatnih nastavnika, od koga će zavisiti i mesto i pozicija pojedinačnih nastavnika na rejting listi.

Smatramo da je ovo značajno i za nastavnike jer predstavlja dobru motivaciju da se, shodno njihovim kvalitetima, izbore za dobar rejting. 

Podeli |

privatni časovi iz matematike podučavanje nemački jezik časovi klavira u Beogradu časovi srpskog u Novom Sadu
privatni časovi iz engleskog podučavanje matematika časovi gitare u Beogradu časovi srpskog u Beogradu
privatni časovi iz srpskog podučavanje engleski jezik časovi violine u Beogradu časovi klavira u Novom Sadu
privatni časovi iz hemije podučavanje fizika časovi informatike časovi fizike u Novom Sadu
privatni časovi iz latinskog podučavanje latinski jezik časovi ruskog jezika časovi hemije u Novom Sadu
privatni časovi iz statistike prijemni ispit za srednju školu časovi iz računovodstva časovi biologije u Beogradu
privatni časovi italijanskog prijemni ispit za fakultet časovi pevanja časovi fizike u Beogradu
privatni časovi iz francuskog prijemni ispit iz matematike časovi španskog jezika časovi hemije u Beogradu
časovi italijanskog jezika prijemni ispit iz srpskog italijanski u Novom Sadu matematika u Beogradu

 

ZA UČENIKE I RODITELJE ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
PRETRAGA NASTAVNIKA INFO ZA NASTAVNIKE O NAMA REGISTROVANJE KONTAKT
INFO KAKO FUNKCIONIŠE? NOVINE NA SAJTU REGISTROVANJE NASTAVNIKA  
KAKO FUNKCIONIŠE SAVETI NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE UČENIKA  
PRVI ČAS NAJČEŠĆA PITANJA KONTAKTIRAJTE NAS    
NAJČEŠĆA PITANJA REGISTROVANJE      
REGISTROVANJE UČENIKA        

 

Rekli su...

Ne traži više pravde nego što dobijaš jer bi mogao dobiti i više nego što zaslužuješ.


William Shakespeare